Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

„Dacă vine poliția, jur că te omor! Vreau o noapte cu tine”. O fetiță de 13 ani din Galați a primit 700 de mesaje cu amenințări! Părinții ei au fost îngroziți!

O fată în vârstă de 13 ani din Galați a primit peste 700 de mesaje de amenințare, dintre care unele chiar cu moartea, de la doi copii - unul de aceeași vârstă, raltul de 15 ani. 

Ilustrație.

După o anchetă ce a durat câteva săptămâni, anchetatorii au aflat că amenințările, unele cu moartea, au fost făcute de un coleg de școală al fetei și de un prieten al său, elev la un liceu din Galați.

După ce au fost identificați, cei doi minori au fost audiați și acum sunt cercetați pentru amenințare. Pentru descoperirea lor au fost făcute numeroase percheziții informatice, interceptări și audieri.

Polițiștii au deschis o anchetă după ce au aflat că o fată de 13 ani din județul Galați a primit peste 700 de mesaje de amenințare. SMS-urile au fost trimise prin intermediul unei aplicații, realizată de o firmă din Germania, cu ajutorul căreia identitatea expeditorului rămâne secretă. Mesajele i-au îngrozit pe părinții fetei care s-au adresat poliției.

„Știu că ești singură în casă, jur că vin după tine”, scrie într-un mesaj, în timp ce în altul, agresorul încearcă să o convingă pe fată să nu anunțe Poliția. „Dacă vine poliția, jur că te omor, jur pe copiii mei că te omor.” Chiar și după ce polițiștii au început ancheta, amenințările au continuat: „Vreau o noapte cu tine pentru că-mi place de tine și știu că a venit Poliția la tine dar nu o să recunosc niciodată că eu am fost. Știu că nu vii în seara asta și dacă vii cu altcineva, așa că nu ne mai vedem, dar tot o să te omor. Mesajul ăsta a fost cel mai sincer mesaj care l-am scris vreodată”.

Amenințările au început în preajma Crăciunului și au fost trimise până la începutul lunii ianuarie.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro