Antena Căutare

Caz tulburător! O fetiță de 13 ani s-a spânzurat! Ce i-a spus profesoarei ei înainte de a comite gestul extrem

O fetiță în vârstă de 13 ani, care a dispărut de acasă după o vacanță pe care și-a petrecut-o cu familia, a fost găsită moartă, după trei zile. 

O fetiță în vârstă de 13 ani, care a dispărut de acasă după o vacanță pe care și-a petrecut-o cu familia, a fost găsită moartă, după trei zile.

Amber Peat, în vârstă de 13 ani, a fugit de acasă, din Nottingham, după ce i s-a cerut să curețe o cutie, după ce s-a întors din vacanță. Trei zile mai târziu, ea a fost găsită spânzurată, în apropierea casei.

Părinții ei adoptivi au așteptat opt ore înainte să declare dispariția fetei și, în ciuda faptului că sute de polițiști și oameni s-au implicat în căutările micuței, eforturile lor au fost inutile. Micuța a fost găsită moartă, după trei zile.

Ba mai mult, una dintre profesoarele fetei a dezvăluit, în fața judecătorilor, că fetița era mereu tristă, iar la un moment dat când i-a cerut să se gândească la un aspect din viața ei pentru o temă, ea i-a spus ”Nu am nimic fericit despre care să scriu.”. De asemenea, profesoara a mărturisit că acest episod se întâmpla pe când fetița avea 11 ani și, mai mult de atât, este de părere că ”i se părea foarte greu să se gândească la ceva fericit”, însă, în cele din urmă ea a scris despre bunica ei.

Potrivit Daily Mail, Amber era adoptată, iar părinții ei adoptivi o puneau să facă multe treburi prin casă. Ba mai mult, tată ei, Danny Peat, era foarte violent cu ea.

Părinții naturali ai fetei n-au fost niciodată căsătoriți și s-au despărțit pe când ea era mică.

Gripa în România. Ministerul Sănătății declară azi epidemia de gripă în toată România... Sentință în cazul dezinfectanților diluați, vânduți către spitale. Directoarea HexiPharma, trei ani de închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x