Antena Căutare

O fetiță de 18 luni a murit spânzurată cu un fir de la baby monitor! Mărturisirile sfâșietoare ale mamei: ”Nu există sprijin pentru cineva care-și pierde copilul!”

Durere de neimaginat pentru o tânără de 31 de ani. A visat la momentul în care va deveni mamă, însă viața ei a luat o întorsătură cumplită, în urmă cu câteva luni, când fiica ei a murit. 

Durere de neimaginat pentru o tânără de 31 de ani. A visat la momentul în care va deveni mamă, însă viața ei a luat o întorsătură cumplită, în urmă cu câteva luni, când fiica ei a murit.

Danielle Duggan, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut fiica, pe Jessica Lacey, în vârstă de 18 luni, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Atunci, micuța s-a spânzurat, din greșeală, de un cablu de la baby monitor. Din păcate, însă, în medicii n-au mai putut să o salveze.

Incidentul a avut loc în Norwich, Norfolk, în locuința celor doi soți. Cei doi au plasat aparatul pentru monitorizarea mișcărilor într-un raft, lângă pătuțul micuței. La un moment dat, într-o după-amiază, au pus-o la somn pe Jessica. La un moment dat, însă, ei au văzut că acea cameră și-a modificat poziția. Când au mers în cameră, au văzut că micuța trăsese de cablus care era pus pe lângă pătuț și se înfășurase în jurul gâtului ei.

Au dus-o de urgență la spital, însă medicii n-au mai putut să o salveze. Acum, însă, ei vorbesc despre drama lor pentru a atrage atenția părinților să nu facă aceeași greșeală ca ei.

”Sper ca părinții să fie foarte atenți atunci când montează acele monitoare.”, a spus mama îndoiată care nici acum nu-și poate explica cum fiica lor a ajuns să tragă de acel fir și nici cum de nu s-a deconectat.

Ulterior, după moartea fetiței lor, cei doi soți au creat o pagină pe GoFundMe pentru a strânge bani pentru ambulanța aeriană care a încercat să le salveze fiica.

Noi detalii despre firma de catering care prepara mâncarea într-o bucătărie plină de gunoi şi mucegai! De ce nu foloseau... Cine este adolescenta care a vrut să-și omoare prietena, la Ploiești! A ieșit la iveală filmul complet al tragediei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x