Antena Căutare

Scandal de proporții! Ce amendă uriașă au primit doi părinții care și-au lăsat copilul în mașină, timp de o jumătate de oră 

Scandal de proporţii în centrul oraşului Botoşani! O fetiţă de doi ani a fost abandonată, timp de o jumătate de oră, într-o maşină încuiată. Părinţii au lăsat-o în parcare, cât timp au plecat la cumpărături.

Scandal de proporţii în centrul oraşului Botoşani! O fetiţă de doi ani a fost abandonată, timp de o jumătate de oră, într-o maşină încuiată. Părinţii au lăsat-o în parcare, cât timp au plecat la cumpărături. Trecătorii au observat copilul şi, îngrijoraţi de starea lui, au forţat uşa maşinii, apoi au chemat Poliţia. Un copil nu este un bagaj pe care-l uiţi în maşină, spun autorităţile care au pornit anchete.

”Au venit străini, au deschis uşa, că era închisă portiera. Au deschis portiera şi erau cu fetiţa în braţe. De ce? E fetiţa mea!”, a strigat tatăl revoltat.

Pentru tatăl din imagini, abandonarea unui copil de doi ani într-o maşină încuiată, cu geamurile închise, e un fapt minor. Bărbatul pare mai preocupat de starea maşinii.

De starea fetiţei s-a îngrijorat un trecător care a forţat portiera şi a scos copilul din maşină. Între timp cineva sunase la 112.

La locul incidentului, în apropierea unui complex comercial din centrul oraşului Botoşani, au fost ajuns poliţişti, jandarmi şi medici.

Deşi martorii spun că fetiţa a stat singură în maşină aproape o jumătate de oră, părinţii susţin că au lipsit doar câteva minute. Cât au intrat într-un centru comercial din apropiere, după cumpărături.

Scandalul pe care l-au provocat într-un loc public le-a adus o amendă de o mie de lei. Familia este din Bistriţa şi venise în Botoşani la rude.

Greșeala majoră pe care o fac producătorii de varză din comuna Lunguleţu! De ce rămân cu marfa nevândută... Scene șocante, în centrul Capitalei! Cum reușește un bărbat să facă sute de euro pe zi înșelând șoferii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x