Antena Căutare

O fetiță de trei ani ar fi fost sedată de educatoare, ca să adoarmă mai repede! Ce a făcut mama când micuța i-a cerut insistent ”siropul de somn”

O fetiță de doar trei ani de zile ar fi fost sedată de educatoare ca să adormă mai repede. Mama copilei, o femeie de 22 de ani, a lansat aceste acuzații, iar acum așteaptă rezultatele analizelor. 

O fetiță de doar trei ani de zile ar fi fost sedată de educatoare ca să adormă mai repede. Mama copilei, o femeie de 22 de ani, a lansat aceste acuzații, iar acum așteaptă rezultatele analizelor.

Mama fetiței a mers de urgență la Poliție și a mărturisiti în fața ofițerilor că două educatoare i-au administrat copilei un sirop ce provoacă somnolență. Femeia s-a sesizat în momentul în care micuța a început să-i ceară insistent ”siropul de somn”.

Fără să stea pe gânduri, tânăra le-a întrebat pe educatoare despre ce sirop vorbește micuța, însă nu au recunoscut nimic. Ulterior, ea și-a dus fiica la analize, iar acum așteaptă rezultatele.

În urma acestor acuzații, oamenii legii au demarat o anchetă, potrivit presei locale.

”La data de 3 aprilie 2019, Inspectoratul de Politie Județean Gorj a fost sesizat de către o femeie în vârstă de 22 de ani, din Bumbești-Jiu, cu privire la faptul că, la o creșă din localitate, două educatoare i-ar fi administrat fiicei sale o substanță care i-ar provoca somnolență.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj, conform gorjeanul.ro.

Scandal la o școală din București! Un elev și-a fugărit colegul cu un briceag și a fost lovit de o mașină (VIDEO)... "A început să se taie pe mâini și să mănânce pahare sparte!" Femeie din Constanța, lovită de soț cu fiul lor î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x