Căutare Live

Zeci de copii și bolnavi de cancer, în pericol! O firmă de catering prepara mâncarea într-o bucătărie plină de gunoi şi mucegai

O firmă de catering din Timişoara a pus în pericol zeci de copii de grădiniţă şi pacienţi bolnavi de cancer. Mâncarea livrată în fiecare zi era preparată într-o bucătărie plină de gunoi şi mucegai.

O firmă de catering din Timişoara a pus în pericol zeci de copii de grădiniţă şi pacienţi bolnavi de cancer. Mâncarea livrată în fiecare zi era preparată într-o bucătărie plină de gunoi şi mucegai.

Vasele murdare stăteau de-a valma pe rafturile ruginite, pentru că angajaţii nu aveau voie să folosească apa caldă. Şocaţi şi ei de mizeria de nedescris, inspectorii OPC au suspendat activitatea firmei şi-au dat amenzi de zeci de mii de lei.

În bucătăria plină de mucegai din podea până-n tavan, mâncarea stă în vase murdare sau în cutii de vopsea. Cuţitele sunt lăsate la uscat în grilajul caloriferului. Iar un afiş le interzice angajaţilor să folosească apa caldă. În caz contrar, amenda-i mare. Sunt imaginile de coşmar pe care inspectorii de la Protecţia Consumatorului le-au găsit la firma de catering din Timişoara.

”N-am văzut în viața mea așa ceva și am văzut multe la viața mea. La bucătării mă refer. E grotesc.”, a mărturisit un medic.

Pentru centrul de oncologie, unde sunt trataţi bolnavii de cancer, firma livrează mâncare de mai bine de doi ani şi jumătate.

Inspectorii OPC au dat amenzi de 30 de mii de lei şi au închis firma până când toate problemele vor fi remediate.

Controlul a venit după ce firma a trimis săptămâna trecută mâncare pentru 150 de oaspeţi din străinătate, veniţi la o conferinţă europeană organizată la Timişoara. A fost nevoie de catering pentru că bucătăria hotelului de patru stele unde erau cazaţi tocmai fusese închisă, culmea, pentru aceleşi probleme.

Răsturnare de situație! Ce făcea fostul premier Mihai Tudose în momentul în care i s-a făcut rău! Medicii i-au montat do... Lacrimi și durere fără margini în județul Cluj! Un copil de 2 ani a murit strivit de o ușă metalică în scara unui bloc...
Ultimele știri