Caz revoltător în Argeș, în plină criză de COVID-19. O gestionară a furat măști, mănuși și soluții dezinfectante din spital

Caz revoltător în Argeş, unde o gestionară a depozitului de medicamente şi materiale sanitare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti e acuzată că a furat măşti, mănuşi şi soluţii dezinfectante. Totul în plină criză de COVID-19.

Aseară, poliţiştii şi procurorii argeşeni au făcut patru percheziţii într-un dosar de delapidare, inclusiv la spitalul de unde au dispărut echipamentele. În dosar este vizată şi o a doua persoană, care ar fi vândut materialele de protecţie furate.

În casele celor două au fost găsite sute de măşti, dezinfectanţi şi alte echipamente medicale. Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

ALERTĂ! S-a înregistrat al 26-lea deces în România 1.292 de cazuri de infectare cu Covid-19

”În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice.

Din cercetări a reieșit faptul că, o persoană, în calitate de angajat al unei unităţi spitaliceşti, ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice.

„Gata, şefu', gata, şefu'! Mă duc acasă, gata!”. Un polițist din București trânteşte la pământ şi loveşte cu picioarele un tânăr, pe stradă. „Marş! Să nu te mai găsesc!” VIDEO

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie de la domiciliile celor două personae. Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.”, s-a arătat în comunicatul transmis de polițiști.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Piteşti.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri