Antena Căutare

Video. O gospodărie a fost înghițită de flăcări în toiul nopții! Pompierii au fost îngroziți de ce au văzut

O gospodărie formată din două grajduri, o șură și o anexă gospodărească a fost înghițită de flăcări noaptea trecută la Bistrița-Bârgăului!

Incendiu uriaș în județul Bistrița! O gospodărie a fost mistuită în întregime de flăcări în mijlocul nopții! Pentru că accesul era aproape imposibil, pompierii au pătruns cu greu în casă, iar cadavrul său a fost găsit carbonizat...Imagini video cu puternic impact emoțional

O gospodărie formată din două grajduri, o șură și o anexă gospodărească a fost înghițită de flăcări noaptea trecută la Bistrița-Bârgăului!

Panică mare pentru pompierii din Bistrița atunci când au realizat că flăcările năvăleau întreaga casa, iar focul era de neoprit. Pentru a putea stinge focul, a fost nevoie și de intervenția pompierilor voluntari de la SVSU Bistrița-Bârgăului, care au declarat că intervenția a fost extrem de dificilă, deoarece casa se afla într-o zonă inaccesibilă cu un drum foarte îngust:

„Accesul autospecialelor la locul evenimentului a fost greu, pe un drum îngust și accidentat. După ce s-au asigurat ca nu sunt victime, pompierii au acționat pentru protejarea casei de locuit care se afla la mica distanțî față de focarele incendiului, concomitent cu localizarea și lichidarea acestora. Suprafața totală afectată de incendiu este de circa 150 mp ( 2 grajduri, o șură – arse aproape în totalitate, o anexă gospodărescă (locuibilă) în proporție de 50 %).

Cealaltă jumate a anexei și casa de locuit au fost salvate. Din păcate, în grajd, pompierii au găsit un cal carbonizat, restul animalelor fiind scoase de proprietari în timp util. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Din fericire, casa în care locuiau proprietarii a putut fi salvată în ultimul moment, însă restul gospodăriei a fost făcută scrum.
Pompierii au fost îngroziți de cadavrul carbonizat al singurului cal pe care oamenii îl aveau, imaginându-și prin ce suferințe a trecut în timpul incendiului.
Cu excepția calului, restul animalelor pe care oamenii le aveau în curte au fost salvate în ultimul moment.

Vezi imagini video:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: bistriteanul.ro

Trei fii au privit cum un trunchi de copac le ucide tatăl. Accident rutier grav în Prahova... Accident înfiorător în cartierul Militari! O tânără de 19 ani a murit la doar câteva străzi de casă, după serviciu - Vid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x