Antena Căutare

O gravida de 18 ani a murit intr-un spital din Calarasi

O femeie insarcinata a murit la Calarasi in urma cu scurt timp dupa ce a facut stop cardio-respirator resuscitabil. Parintii femeii acuza medicii, care la randul lor spun ca au incercat sa o transfere la Bucuresti dar ca nu au primit aprobare decat atunci cand era deja prea tarziu. Se pare ca femeia avea bronhopneumonie.

Potrivit declaratiilor managerului Spitalului de Urgenta Calarasi Victor Verinceanu, sarcina ar fi avut o evolutie relativ buna pana acum o saptamana, cand pacienta se internase cu un fals travaliu. In urma analizelor, care au iesit in regula, aceasta a cerut o externare.

Revenind in unitatea medicala luni, medicii specialisti au descoperit bronhopneumonie, boala care i-a fost fatala tinerei in doar cateva ore.

Cadrele medicale au explicat ca au fost luate toate masurile pentru a o salva pe femeie, singurul lucru pe care il regreta fiind decizia intaziata de a scoate copilul din pantece.

Mai mult decat atat, Verniceanu a explicat ca spitalul a cerut un transfer urgent spre Bucuresti, dar ca raspunsul a venit dupa doua ore si jumatate, mult prea tarziu pentru a mai salva viata tinerei.

Sursa: Antena3

Tramvaiul 34 - cea mai lunga linie din Bucuresti: Calea Vitan - Bd. Ghencea... Majoritatea fructelor si legumelor contin pesticide cancerigene. Vezi lista!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x