Antena Căutare

„Umflatule, tâmpitule! Eşti gunoi”. O învățătoare din Brașov, jigniri uluitoare la adresa elevilor! Cum va fi sancționată

O învățătoare din Brașov care și-a jignit elevii, în urmă cu doi ani, numidu-i, între altele, „gunoaie” și „tâmpiți”, a fost condamnată la opt luni de închisoare sub supraveghere și la plata unor daune materiale şi morale. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată.

O învățătoare din Brașov care și-a jignit elevii, în urmă cu doi ani, numidu-i, între altele, „gunoaie” și „tâmpiți”, a fost condamnată la opt luni de închisoare sub supraveghere și la plata unor daune materiale şi morale. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată.

Învățătoarea din Brașov care și-a jignit elevii, Eugenia Dobrescu, a fost reclamată după ce o elevă a înregistrat-o în timpul orelor.

„Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!” (...) Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine! (...)Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? (…) Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta! (…) De ce pleci, mă, la 11? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi!”, se aude în înregistrarea în care se prespupune că e vocea învăţătoarei.

„Vezi că ai o problemă! O să devii un copil depresiv dacă eşti aşa, numai tu, numai tu, egoist!“ – sunt câteva dintre expresiile din înregistrarea realizată cu telefonul mobil de elevă.

Judecarea dosarului învăţătoarei de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Braşov a început în 5 decembrie 2018, după o anchetă a Poliţiei ca urmare a plângerii depuse de părinţii acelei eleve.

Judecătoria Braşov a obligat-o pe învăţătoare să plătească persoanelor vătămate daune materiale, morale şi cheltuieli de judecată de 12.180 de lei plus 425 de euro.

Sentinţa nu este definitivă, ci poate fi atacată prin apel, în termen de 10 zile de la comunicare.

Învăţătoarea care preda la clasa a II-a de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Braşov avea o vechime în muncă de 38 de ani şi nu a avut nicio sesizare sau abatere în întreaga carieră înainte de acest moment.

Vacanța de Paște pe litoral, în Bulgaria. Ofertele atractive încep de la 28 de euro... Momentul în care o adolescentă este spulberată de un microbuz, pe o trecere de pietoni, surprins de camerele de supraveg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x