Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Taci, mă, nesimțitule! Vezi că-ți trag una de nu te vezi! Tâmpitule!”. O învățătoare și-a jignit elevii în ultimul hal, în Brașov! Ce sancțiuni va suporta

O învăţătoare din Braşov care și-a jignit elevii de clasa a doua, cu apelative preccum „gunoi”, „umflat” și „tâmpit”, în urmă cu doi ani, și-a primit sentința definitivă.

Ilustrație.

Curtea de Apel Braşov a decis ca învăţătoarea din Braşov să fie condamnată opt luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă.

Totodată, învăţătoarea care și-a jignit elevii trebuie să plătească persoanelor vătămate daune materiale, morale şi cheltuieli de judecată de 12.180 de lei plus 425 de euro.

Scandalul de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Braşov a pornit în iarna anului 2017, după ce o elevă a făcut o înregistrare cu telefonul mobil în timpul orelor, înregistrare în care spune că se aude vocea învăţătoarei care îi jigneşte în repetate rânduri pe elevii din clasa a doua. Mama elevei a dat înregistrarea presei.

„Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!” (...) Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine! (...)

Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? (…) Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta! (…) De ce pleci, mă, la 11? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi!”, se aude în înregistrare.

Recomandari