Antena Căutare

O macheta reprezentandu-l pe Balotelli va fi arsa la un festival

Inaintea tragediei prin care trece in aceste zile, un accident vascular care necesita interventie chirurgicala la inima, Cassano a anuntat ca are de gand sa mai joace foarte putina vreme, dar "ziaristii nu trebuie sa fie suparati. O sa aveti despre ce nebunii sa scrieti, Balotelli are viitorul in fata". Si dupa ce si-a dat foc la casa jucandu-se cu artificiile, starul celor de la City pare cel mai in masura sa-l inlocuiasca pe varful lui Milan. Organizatorii unui festival s-au si gandit sa-l dea exemplu pe SuperMario.

La parada anuala a Societatii Bonfire Edenbridge din Kent, Anglia, organizatorii s-au gandit ca un exemplu extraordinar despre cat de grave pot fi consecintele atunci cand te joci cu focul este sa arda o macheta de 10 metri inaltime care il reprezinta pe Balotelli.

Momentul va fi punctul culminant al festivalului folcloric care se desfasoara in zona si la care sunt asteptati in jur de 10.000 de oameni.

Luna trecuta, Balotelli impreuna cu cativa prieteni au reusit sa incendieze locuinta dupa ce au aprins artificii in baie. La scurt timp dupa incident, Mario a fost de acord sa participe la o campanie in care oamenii sunt sfatuiti sa foloseasca elementele pirotehnice cu mare grija.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Romania, tara europeana cu cel mai mare numar de morti din accidente rutiere... VIDEO! Primarul din Drobeta Turnu-Severin, ranit intr-un accident rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x