Antena Căutare

O mai recunoaște cineva? A fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu". Frumusețea i-a pălit

Denisa, fostă concurentă la Mireasă pentru fiul meu, a ajuns de nerecunoscut. După ce a creat controverse în casă şi a fost în centrul atenţiei în rândul băieţilor, tânăra s-a transformat total.

Fosta concurentă la Mireasă pentru fiul meu, a ajuns de nerecunoscut. După ce a creat controverse în casă şi a fost în centrul atenţiei în rândul băieţilor, tânăra s-a transformat total.

Nici fanii nu au recunoscut-o pe Denisa, la prima vedere. Fotografia postată de tânără a fost preluată şi răspândită pe grupurile de susţinători, care şi-au dat imediat cu părerea.

Unii susțin că fotografia ar fi mai veche, în timp ce alţi cred cu tărie că este recentă: "Aaa, când era mai mică", "Nu, cine e?", "Este poza pusă de câteva zile".

Prognoza meteo până în luna aprilie. Martie, lună de iarnă?! Meteorologii au anunțat dacă și unde mai ninge, dar și când... Noi imagini și detalii revoltătoare din centrul de la Măciuca, „un adevărat iad pe pământ”! Bolnavii erau dezbrăcaţi şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x