Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O mamă a rămas însărcinată de șase ori, dar a pierdut patru sarcini, din cauza tutunului: ”Fumam 30 de țigări pe zi!”

O femeie în vârstă de 28 de ani a măturisit că a fost însărcinată de șase ori, însă a pierdut patru sarcini, din cauza consumului exagerat de țigări. 

O femeie în vârstă de 28 de ani a măturisit că a fost însărcinată de șase ori, însă a pierdut patru sarcini, din cauza consumului exagerat de țigări.

Jade Rist, o femeie din Kent, Anglia, a mărturisit că a pierdut patru sarcini și se învinovățește pentru asta pentru că a refuzat să fumeze în timpul gravidității. Mai mult de atât, ea a povestit că a reușit să aducă pe lume doar doi copii, întrucât pe ceilalți i-a pierdut.

Femeia, care a renunțat între timp la tutun, este de părere că țigările pe care le-a fumat în timpul sarcinii au cauzat pierderea sarcinilor.

Citește și: Caz șocant în România! O mamă riscă să își piardă copiii, fiindcă sunt blonzi!

”Am avut nenumărate avorturi și cred că au fost provocate din cauza fumatului.”, a mărturisit ea.

”Mereu m-am învinovățit pentru asta.”, a mai spus ea.

”Am vrut să rămân însărcinată din nou, însă nu a fost deloc decizia potrivită, pentru că am pierdut sarcini, întrucât n-am putut să renunț la țigări. Fumam și 30 pe zi.”, a mai precizat femeia.

Citește și: Povestea unor copii abandonați de mamă! Tatăl, mărturisiri sfâșietoare: ”Mi-aș da viața pentru ei! Mă strigă ”mama” uneori!”

Acum, însă, ea este mândră că a reușit să renunțe la țigări și spune că are mai mult timp liber pe care-l petrece alături de cei doi prichindei.

Conform studiilor de specialitate, mamele care fumează în timpul sarcinii riscă să aducă pe lume copii cu afecțiuni grave, între care autism ori ADHD.

Recomandari