Antena Căutare

O mamă așteaptă de 15 ani adevărul despre copilul ei! INML, acuzat de compromiterea probelor

Un copil cu două ADN-uri la două laboratoare diferite, două plângeri penale depuse pe numele experților INML, fără rezultat şi 15 ani de aşteptare.

O mamă așteaptă de 15 ani adevărul despre copilul ei! INML, acuzat de compromiterea probelor Galerie
O mamă așteaptă de 15 ani adevărul despre copilul ei | Profimedia

Este povestea unei mame care susţine că bărbatul cu care ar fi făcut un copil în 2005 refuză să recunoască paternitatea, iar probele INML, care îl susţin pe acesta, ar fi fost compromise, mai spune femeia.

Alături de un nou avocat, mama vrea, din nou, să meargă în instanță. Aceasta a făcut și o contraexpertiză ADN la un laborator din Statele unite ale Americii, iar genetica fetei a ieșit cu totul diferită de cea de la INML, lucru care, spune femeia, îi întărește convingerea că probele ar fi putut fi compromise.

Femeia, care dorește să își păstreze anonimatul, a povestit cum calvarul ei a început în momentul în care a rămas însărcinată. Dovedirea paternității a inclus expertiza INML, iar la prima probă, cea serologică, probabilitatea a fost de 70%. Apoi, au urmat celelalte etape.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Sursa: Antena 3

Peste 30 de unităţi de învăţământ, închise parţial sau total din cauza gripei şi a virozelor respiratorii... Transcar SRL – Inchirieri microbuze și autocare cu șofer de peste 18 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x