Antena Căutare

Îți sfâșie inima! O mamă i-a invitat la nunta fiicei pe cei care au primit organele fiului ei mort în urma unui accident grav

Un caz sfâșietor a avut loc la Cluj-Napoca, acolo unde o femeie a luat o decizie drastică după ce și-a pierdut fiul în urma unui accident rutier. 

Un caz sfâșietor a avut loc la Cluj-Napoca, acolo unde o femeie a luat o decizie drastică după ce și-a pierdut fiul în urma unui accident rutier.

Femeia a trecut prin momente dramatice atunci când și-a pierdut fiul în urma unui accident care a avut loc la Roșia Montană. A decis, însă, să-i doneze organele, iar la nunta fiicei sale a hotărât să-i invite pe toți cei care au primit o șansă la viață.

Tânărul de 26 de ani a suferit un hematom la creier și nu a mai avut nicio șansă ca să-și revină. Mama lui, însă, a decis să-i doneze organele. Astfel, ficatul și rinichii lui au ajuns la trei persoane, un bărbat din Zalău, unul din Cluj și o femeie din Cluj. Toți trei au fost invitate la nunta fiicei lor.

“Măcar la cununia civilă şi la preot, dacă nu vor la masă, să nu creadă că vreau să îmi pună bani. Să simt că este şi fratele ei alături de ea în cel mai frumos moment”, a spus ea, potrivit Ziarul Unirea. “Nu aş vrea decât o îmbrăţişare, să ştiu că la ei e ceva de la copilul meu”, a mai precizat femeia potrivit sursei citate.

Flaviu, despre care mama spune că ”avea un suflet de aur”, ar fi avut astăzi 32 de ani. Nunta surorii lui, la care sunt invitaţi cei care au primit rinichii şi ficatul lui, este pe 20-21 septembrie 2019, la Cluj-Napoca.

Tânără de 27 de ani, lovită și abuzată în repetate rânduri de propriul tată! Ce a declarat bărbatul la testul poligraf... Anunț important pentru români, chiar înainte de Florii! Ce se întâmplă cu recalcularea pensiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x