Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

O mamă și-a abandonat copiii la poarta Spitalului Județean din Alexandria. Băieții au șapte luni și un an și jumătate

O mamă și-a abandonat copiii în fața Spitalului Județean din Alexandria. Aceasta i-a lăsat pe cei mici, doi frătiori, unul de 7 luni și celălalt de aproximativ un an și jumătate la poarta unității medicale, unde au fost găsiți de o femeie care a alertat poliția.

O mamă și-a abandonat copiii în fața Spitalului Județean din Alexandria. Aceasta i-a lăsat pe cei mici, doi frătiori, unul de 7 luni și celălalt de aproximativ un an și jumătate, la poarta unității medicale, acolo unde au fost găsiți de o femeie care a alertat poliția.

Femeia din Alexandria a sunat la 112, sâmbătă, în jurul orei 21.00, anunțând că doi copii par abandonați la poarta numărul 2 a Spitalului de Urgență din Alexandria, scrie publicația locală infotr.ro. La fața locului s-a deplasat o Ambulanță care, după acordarea primului ajutor, i-a transportat la spital, unde au fost internați la secția Pediatrie.

Un apel a fost lansat pe Facebook de o tânără din Alexandria pentru ca cei doi frățiori să fie recunoscuți și ajutați să-și găsească rudele.

"Cine îi recunoaște sau le cunoaște rudele, sufletele acestea 2 au fost lăsate în fața Spitalalului Județean Alexandria. Haideți să le găsim familia sau rudele. Cine îi recunoaște sunt rugați să sune la 112. Cine a zis că toti copiii merită părinți, dar nu toți părinții merită copii mare dreptate a avut!!!", a scris Elena Ștefan, tânăra care i-a vizitat pe copii la spital.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro