Antena Căutare

O mamă și-a abandonat copiii la poarta Spitalului Județean din Alexandria. Băieții au șapte luni și un an și jumătate

O mamă și-a abandonat copiii în fața Spitalului Județean din Alexandria. Aceasta i-a lăsat pe cei mici, doi frătiori, unul de 7 luni și celălalt de aproximativ un an și jumătate la poarta unității medicale, unde au fost găsiți de o femeie care a alertat poliția.

O mamă și-a abandonat copiii în fața Spitalului Județean din Alexandria. Aceasta i-a lăsat pe cei mici, doi frătiori, unul de 7 luni și celălalt de aproximativ un an și jumătate, la poarta unității medicale, acolo unde au fost găsiți de o femeie care a alertat poliția.

Femeia din Alexandria a sunat la 112, sâmbătă, în jurul orei 21.00, anunțând că doi copii par abandonați la poarta numărul 2 a Spitalului de Urgență din Alexandria, scrie publicația locală infotr.ro. La fața locului s-a deplasat o Ambulanță care, după acordarea primului ajutor, i-a transportat la spital, unde au fost internați la secția Pediatrie.

Un apel a fost lansat pe Facebook de o tânără din Alexandria pentru ca cei doi frățiori să fie recunoscuți și ajutați să-și găsească rudele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Cine îi recunoaște sau le cunoaște rudele, sufletele acestea 2 au fost lăsate în fața Spitalalului Județean Alexandria. Haideți să le găsim familia sau rudele. Cine îi recunoaște sunt rugați să sune la 112. Cine a zis că toti copiii merită părinți, dar nu toți părinții merită copii mare dreptate a avut!!!", a scris Elena Ștefan, tânăra care i-a vizitat pe copii la spital.

Anunț URIAȘ pentru elevi cu puțin timp înainte de VACANȚĂ! Se schimbă programul în școli!... Alertă generală în toată România! Poliția face apel la cetățeni să sune la 112 atunci când vor primi un asemenea telefon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x