Antena Căutare

Veste excelentă. Mii de elevi din clasele I-VIII sunt beneficiarii! Valoarea e de 25 de lei pe zi!

Aproape trei mii de copii din Sectorul 1 București beneficiază de o masă caldă după orele de curs.

Aproape trei mii de copii din Sectorul 1 București beneficiază de o masă caldă după orele de curs.

“Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în unanimitate, programul ”Educaţie pentru Viaţă”, destinat elevilor din învăţământul preuniversitar de stat din ciclul primar şi gimnazial. Beneficiarii Programului “Educaţie pentru Viaţă” sunt împărţiţi în două categorii, în funcţie de necesitatea fiecărei unităţi şcolare înscrise în program”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX de Primăria Sectorului 1 din Capitală.

Costul programului este de 25 de lei pe zi pentru fiecare copil, iar banii sunt locaţi de administraţia locală a Sectorului 1.

“În prima categorie, sunt înscrişi un număr de 2.600 de elevi din 18 unităţi de învăţământ preuniversitar de stat. Aceştia vbeneficiază după orele de curs de masă caldă, un program interactiv de petrecere a timpului liber, precum şi de asistenţă de specialitate în realizarea temelor pentru acasă. Activitatea se derulează în fiecare zi, de luni până vineri. (...) Costul programului este de 25 de lei/zi/copil şi este suportat integral de administraţia locală a Sectorului 1 din bugetul propriu”, se mai arată în sursa citată.

„Interzis Jandarmeriei să defileze de 1 Decembrie“. Suporterii echipelor de fotbal pregătesc un protest de amploare de Z... Sf Andrei. Ce semnifică Pelerinajul la Mănăstirea Peștera Sf Apostol Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x