Antena Căutare

O masina a Ambasadei Rusiei a lovit o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti

O fata de 17 ani a fost la un pas sa fie ucisa pe trecerea de pietoni de o masina a ambasadei Rusiei. Autoturismul, care se pare ca circula cu viteza, a izbit-o in plin. Tanara a ajuns in coma la spital. Soferul masinii a fost la un pas sa fie linsat de oamenii furiosi.

Acestea sunt primele imagini surprinse de martorii accidentului. Fata de 17 abia mai respira. A fost lovita de nicaieri de o masina care circula cu viteza.

Madalina era pe trecerea de pietoni, dar acest lucru nu a contat pentru sofeul masinii. Un cetatean rus la bolidul unui autoturism cu numar de corp diplomatic. A refuzat sa coboare din masina. Multimea furioasa era pe cale sa-l linseze.

Furia oamenilor s-a indreptat spre politisti in momentul in care i-au permis cetateanului rus sa plece. Politistii au deschis un dosar penal, dar, avand imunitate, cel mai probabil rusul nu va fi tras la raspundere in Romania.

Pilotul Gelu Frunza a murit dupa ce s-a prabusit cu avionul la Comana, judetul Giurgiu... Un cioban traieste intr-o masina, langa autostrada Timisoara-Lugoj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x