O mașină a căzut într-un lac, în Vâlcea! O fetiță de doar 12 ani a fost salvată în ultima clipă - VIDEO

O copilă de doar 12 ani, bunicul ei și șoferul mașinii în care se aflau au fost la un pas să moară înghiți de ape, după ce autoturismul a căzut într-un canal plin cu apă, de cel puţin doi metri adâncime.

O mașină a căzut într-un lac, în Vâlcea! O fetiță de doar 12 ani a fost salvată în ultima clipă

Fata, în vârstă de 12 ani, era în vacanță, la bunici ,în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea. Marți, împreună cu bunicul ei şi un vecin, în vârstă de 79 de ani, a plecat cu maşina către o localitate învecinată.

Pe DJ643, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, într-o curbă, autoturismul plonjând într-un canal plin cu apă.

La cinci metri sub nivelul drumului, fata şi cei doi bărbați au reușit să iasă din autoturism, înainte ca acesta să fie înghiţit în totalitate de ape.

Mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi de la Ambulanţa Vâlcea au ajuns la faţa locului. Toate cele trei victime au fost transportate la spital.

„Copila şi bunicul ei sunt cu traumatisme la membrele inferioare, iar şoferul, iniţial a refuzat transportul la spital, dar pentru că avea tensiunea mare, au decis să-l ducă şi pe dumnealui la spital. Toţi sunt stabili hemodinamic”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt SAJ Vâlcea, Adrian Popescu.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri