Antena Căutare

O mașină a fost înghițită de un crater pe o stradă din București! VIDEO

Un crater s-a format pe o stradă din sectorul 6 al Bucureștiului, în zona intersecției Gorjului. O mașină a fost înghițită, însă nu a fost declarată nicio victimă.

Un crater s-a format pe o stradă din sectorul 6 al Bucureștiului, în zona intersecției Gorjului. O mașină a fost înghițită, însă nu a fost declarată nicio victimă.

Un autoturism ar fi fost înghițit de către craterul care s-a format după surparea asfaltului. Agenții Poliției Locale a Sectorului 6 au ajutat la scoaterea mașinii din groapă.

În prezent, la fața locului au sosit muncitorii de la Apa Nova. Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 au fost anunțați despre craterul format pe o stradă aglomerată prin sistemul de urgență 112.

Surparea asfaltului în pe str. Dezrobirii, zona Gorjului s-a produs în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Incidentul a fost anunţat prin 112. Lucrătorii RADET, care au efectuat mai multe lucrări în zonă, au delimitat perimetrul, astfel încât să nu se producă accidente. Nici o persoană nu a fost rănită şi niciun autoturism “înghiţit” de crater. Pentru intervenţii şi remedieri, la faţa locului se află în acest moment agenţii Poliţiei Locale Sector 6, inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcţii şi reprezentanţi ai administratorului drumului, Administraţia Străzilor, din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”

Patru persoane, rănite într-un accident produs pe DN 7, în judeţul Arad; traficul, blocat complet... Obișnuit să fenteze moartea! Cum era să piară Zsolt Torok pe Everest: „A cerut ajutorul și nimeni nu a venit!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x