Antena Căutare

O mașină de gunoi a făcut praf o casă. Cum se scuză șoferul: ”Am derapat pe zăpadă!”

O maşină de gunoi din Caraș-Severin a intrat prin peretele unei case şi s-a oprit chiar în dormitor. Şoferul camionului a dat vina pe şoseaua acoperită de zăpadă. 

După ce a lovit un stâlp de beton şi un copac, angajatul de la salurbitate a fost cât pe ce să "măture" şi o casă din localitatea Câlnic. Proprietara era plecată, dar când s-a întors, a găsit maşina de gunoi parcată. în dormitor. În loc de perete, a rămas un morman de cărămizi.

”A intrat în casă, atât. Eram afară, greblam la vecina.”, mărturisește proprietara, în timp ce șoferul spune că a scăpat mașina de sub control.

”Am derapat pe zăpadă. Nu este curăţat, mai ales în curbe, jumătate de bandă e ocupată de zăpadă.”, a povestit șoferul.

Localnicii cred că şoferul a intrat în curbă cu viteză şi a derapat deoarece maşina avea cauciucurile tocite.

În zonă, au fost chemaţi şi angajaţii de la gaze. Exista riscul ca ţevile să se fi spart. Pe lângă peretele dărâmat, maşina de gunoi a avariat şi colţul casei vecine.

Proprietara rămasă la început de an cu o gaură în casă va trebui să aştepte până când va fi despăgubită pe asigurarea şoferului.

Ministerul Sănătăţii: Un pacient de 20 de ani, cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, va fi transferat la Spitalul AKH... Cine este șoferul care a provocat accidentul cu cinci victime din Mamaia. În maşina lui s-au găsit mai multe pliculeţe c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x