Antena Căutare

O masina de lux, incendiata in stil mafiot in apropierea fostului sediu al ambasadei SUA

Razbunare mafiota in plin centrul Capitalei, chiar in apropierea fostului sediu al ambasadei Americii si centrului NATO. O masina de 80 de mii de euro a fost incendiata, iar proprietarii nu isi dau seama cine si de ce vrea sa le faca rau. Imaginile in care barbatul, aparent un profesionist, da foc autoturismului au fost surprinse de camerele de supraveghere montate in fata casei.

Proprietatrii masinii erau in casa in momentul in care a actionat barbatul. Pe terasa restaurantului erau insa o multime de clienti. Atacatorul nu a avut nicio retinere.

Calm, s-a apropiat de masina parcata si a turnat pe ea doua sticle de substanta inflamabila. A dat foc si s-a facut nevazut. De intervenit, au intervenit prietenii proprietarilor si clientii care erau in acel moment pe terasa.

Pe imaginile filmate de camera de supraveghere chipul barbatului ramane insa in umbra. Este protejat de o sapca. Chiar daca l-au vazut mult mai bine, proprietarii nu stiu cine este si ce are de impartit cu ei.

Oamenii spun ca se tem acum pentru siguranta lor, mai ales ca incidentul a avut loc intr-o zona foarte centrala a Capitalei si la o ora la care erau clienti pe terasa. Politistii il cauta acum pe incendiator. Spun ca au un indiciu important. Pe imagini se vede o masina care trece de mai multe ori prin zona inainte ca bolidul sa fie incendiat.

Racire brusca, dupa canicula: Cod galben de furtuni in toata tara!... BAC-ul de toamna - Candidatii sustin proba scrisa la "Romana": Vezi SUBIECTELE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x