Antena Căutare

O mașină de poliție s-a răsturnat în Ploiești! Polițistul aflat la volan era băut – Foto

O mașină de poliție s-a răsturnat în Ploiești, miercuri dimineață, în urma unui accident cu un alt autoturism. Polițistul aflat la volanul autospecialei era băut.

O mașină de poliție s-a răsturnat în Ploiești, miercuri dimineață, în urma unui accident cu un alt autoturism. Polițistul aflat la volanul autospecialei era băut.

În urma primelor cercetări, maşina de poliţie a intrat în coliziune cu un alt autotuturism care nu a respectat culoarea roşie a semaforului.

În accidentul în urma căruia s-a răsturnat autospeciala din cadrul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti nu au fost persoane rănite.

Polițistul care se afla la volanul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o alcoolemie de 0,31mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducerea IPJ a dispus declanşarea unei cercetări prealabile în privinţa poliţistului, la finalul căreia vor fi luate măsurile ce se impun.

În momentul producerii accidentului, poliţistul se afla în timpul serviciului, dar maşina nu avea în funcţiune semnalele acustice.

Poliţistul are vârsta de 47 de ani şi lucrează în poliţie din noiembrie 1994.

O nouă minivacanță pentru români! Angajații de la stat și de la privat vor avea trei zile libere în luna iunie... Haos la metrou, miercuri dimineață! Circulația trenurilor, îngreunată din cauza unei probleme apărute la sistemul electr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x