Antena Căutare

O nouă cale de acces, deschisă la stația de metrou Tineretului! A costat 18.000.000 de lei! Cum arată și de unde au fost luați banii pentru lucrări - Foto

O nouă cale de acces la staţia de metrou Tineretului a fost deschisă joi, după lucrări ce au costat aproximativ 18 milioane de lei cu TVA, investiţia fiind finanţată din fonduri europene nerambursabile. Aceasta are două intrări/ieşiri pietonale dotate cu scări fixe, escalatoare şi lift.  

O nouă cale de acces la staţia de metrou Tineretului a fost deschisă joi, după lucrări ce au costat aproximativ 18 milioane de lei cu TVA, investiţia fiind finanţată din fonduri europene nerambursabile. Aceasta are două intrări/ieşiri pietonale dotate cu scări fixe, escalatoare şi lift.

Noua cale de acces la staţia de metrou Tineretului se află în capătul spre staţia de metrou Piaţa Unirii.

Aceasta are două intrări/ieşiri pietonale dotate cu scări fixe, escalatoare şi lift, facilitând astfel deplasarea persoanelor cu dizabilităţi.

Noua cale de acces de la staţia de metrou Tineretului face parte din proiectul „Îmbunătăţirea serviciilor de transport public de călători cu metroul pe Magistrala 2 Berceni – Pipera”.

Constructorul acesteia este Asocierea Sopmet S.A. (lider de asociere) – Somet S.A. – Schindler România S.R.L. – UTI Grup S.A. – Tiab S.A.

Potrivit Metrorex, valoarea lucrărilor realizate este de aproximativ 18 milioane de lei cu TVA, iar investiţia este finanţată din fonduri europene nerambursabile acordate în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

Papa Francisc la Iași. Peste 120.000 de pelerini din toată lumea vin în inima Moldovei... Pericol major de inundații în șapte județe din România! Este Cod portocaliu! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x