Antena Căutare

O nouă mărturie cutremurătoare a unui cadru medical: "I-am resuscitat la lumina camerelor video, nu se vedea nimic"

Tragedia de vineri seara din Club Colectiv a fost o lecţie dură pentru medicii, asistentele şi infirmierele din spitalele bucureştene. Mulţi dintre ei încă sunt şocaţi de ceea ce au văzut.

Tragedia de vineri seara din Club Colectiv a fost o lecţie dură pentru medicii, asistentele şi infirmierele din spitalele bucureştene. Mulţi dintre ei încă sunt şocaţi de ceea ce au văzut.

Citește și: Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

"Au fost televiziuni care au lăsat camerele şi ne-au ţinut farurile ca să putem să prindem vase, pentru că nu se vedea nimic. Era atât de întuneric... nu se vedea nimic. Erau arşi mai mult în interior decât în exterior. Nu puteau să respire", a declarat o asistentă de Maternitatea Bucur.

Citește și: Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

"Imaginea care m-a marcat pe mine a fost atunci când au venit părinţii unui băiat într-o salvare şi au strigat că este mort, că au avut un copil dus la distracţie şi au rămas cu un număr. Mama era întinsă peste el şi tatăl plângea cu buletinul la cap", a mai povestit ea.

Sursa: Antena 3

Revoltă GENERALĂ: "Tremur de durere. Un clopot nu s-a tras în memoria acestor copii"... Ce dureri îndură chiar acum victimele incendiului! „Dacă ai supraviețuit vor fi momente în care îți dorești să fi murit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x