Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

O nouă mărturie din mijlocul focarului de la Suceava. Medicul Manuela Șestac, acuzații grave ”Dictatura fostei conduceri ne-a afectat și viața personală și activitatea”

Manuela Șestac, medic primar neurochirurg la Spitalul Județean din Suceava, a fost infectată cu noul coronavirus în timp ce  își trata pacienții, iar acum a vorbit despre situația în care se află. 

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Antena 3, aceasta a dezvăluit că se află în spital de două săptămâni, însă nu s-a vindecat de coronavirus.

"Mă aflu încă în spital, după două săptămâni. Din nefericire pentru mine, testele de control au ieșit pozitive - ambele - așa ca voi mai urma o săptămână de spitalizare. Sperăm să se rezolve situația într-un fel sau în altul. Starea mea este acum bună", a spus dr. Manuela Șestac.

Ultimă oră! Trei noi decese cauzate de COVID-19! Bilanțul a ajuns la 151! Numărul cazurilor de îmbolnăvire, în 24 de ore, este în scădere

De asemenea, ea a declarat că nu știe exact de unde a luat virusul, însă crede că s-a întâmplat în spital.

"Nu știu de unde, dar am înțeles cum m-am infectat: în momentul în care eu am ajuns în spitalul din Suceava, cu siguranță, acolo era transmitere comunitară. Întorcându-mă dintr-o zonă roșie am purtat tot timpul pe față o mască, atunci când am fost în secții, cu excepția cabinetului medical unde stăm trei colegi și unde au venit doamnele asistente cu care mai discutam diverse probleme. Atunci am fost fără mască", a mărturisit dr.Manuela Șestac.

O nouă descoperire terifiantă despre COVID-19! Cum distruge creierul pacienților. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! - FOTO

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până duminică 5 aprilie, în România, au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 251 de noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 374 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 148 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. Ele erau internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 251 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 141 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 15.980 de persoane. Alte 108.810 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Recomandari