Antena Căutare

Următoarele zile libere pentru români! Sărbătoare legală și minivacanță de șase zile

Sărbătorile pascale vine cu vești excelente pentru români! O nouă minivacanță se anticipează pentru luna aprilie. Românii ar putea să se bucure în perioada Paștelui de 6 zile libere!

Veste excelentă pentru toți angajații! Când se vor bucura românii de o minivacanță de 6 zile!

Sărbătorile pascale vine cu vești excelente pentru români! O nouă minivacanță se anticipează pentru luna aprilie. Românii ar putea să se bucure în perioada Paștelui de 6 zile libere!

Dat fiind faptul că în acest an Paștele Ortodox va fi sărbătorit pe 28 aprilie, este foarte posibil ca până pe 2 mai salariații să nu mai meargă la muncă.

Astfel, zile libere oficiale în acest an vor fi vineri – 26 aprilie – Vinerea Mare, sâmbătă – 27 aprilie, duminică – 28 aprilie – Paștele Ortodox, luni – 29 aprilie – a doua zi de Paști.

Marți, însă, salariații ar urma să revină la muncă, însă miercuri – 1 Mai, va fi din nou zi liberă. Astfel, cel mai probabil Guvernul va decide să facă o punte între zilele libere legale acordate cu prilejul sărbătorilor pascale și ziua de 1 Mai, potrivit antena3.

Dacă și ziua de marți va fi declarată liberă, vom avea o minivacanță de șase zile, urmată de o săptămână lucrătoare de doar două zile!

VIDEO. Primele declarații ale lui Mirel Rădoi, după ce fratele său s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-T... Detalii de ultimă oră despre salariul mediu în România! Ce modificări s-au făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x