Antena Căutare

Ultimă oră! O nouă ordonanță militară în România. Bătrânii vor putea ieși din casă în două intervale orare

O nouă ordonanță militară urmează să fie emisă în România, în decursul zilei de luni, anunță președintele Klaus Iohannis. Noul act prevede faptul că bătrânii vor putea ieși de două ori din casă pe zi.

Ultimă oră! O nouă ordonanță militară în România. Bătrânii vor putea ieși din casă în două intervale orare Galerie
O nouă ordonanță militară în România. Bătrânii vor putea ieși din casă în două intervale orare

Preşedintele Iohannis a declarat că persoanele peste 65 de ani pot ieşi din locuinţă în două intervale, dimineaţă şi seara.

Vârstnicii pot ieși între orele 7,00 - 11,00 şi 19,00 - 22,00

Vârstnicii pot, de luni, să iasă din casă în două intervale orare: 7,00 - 11,00 şi 19,00 - 22,00, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

Citește și: Școlile, gradinițele și universitățile rămân închise! Klaus Iohannis, anunț de ultim moment pentru elevi și studenți

Şeful statului a avut o şedinţă la Palatul Cotroceni privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, la care au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

O mamă a murit în brațele copiilor ei, la câteva ore după ce a fost externată. Femeia a ajuns la spital cu o tuse severă... Școlile rămân închise. Cum se vor calcula mediile elevilor pentru ca anul școlar să fie încheiat pe 12 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x