Antena Căutare

O noua pana de curent in Capitala. Mai multe cartiere au ramas fara energie electrica

Capitala a fost afectata de o noua pana de curent, la ceva mai mult de 24 de ore dupa cea de miercuri, care a lasat in bezna aproape jumatate din Bucuresti. Sunt afectate mai multe cartiere. Printre zonele afectate sunt Eroilor, Cotroceni, Ferentari.

Alimentarea cu energie eletrica se astimeaza ca va fi reluata in jurul orei 23.20, in zona CFR Progresul si in jurul orei 22.30 in cartierul Cotroceni.


In zona Auchan Titan - Bulevardul 1 Decembrie 1918 se estimeaza ca alimentarea cu energie eletrica va fi reluata la ora 21.00.

In zona Pietei Ferentari alimentarea va fi reluata in jurul orei 21.00.

In sectorul 2 sunt afectate pana la 21.30 strada Doamna Ghica si respectiv pana la 23.30 imobilele de pe strada Popa Soare.

Aproape jumatate din Bucuresti a ramas, miercuri seara, fara energie electrica. O pana de curent s-a produs in partea de nord-est a Capitalei, fiind afectate zonele Titan, Obor, Pipera si Timpuri Noi, in urma unei avarii in instalatiile Transelectrica.

Pana de curent care a afectat miercuri seara partea de nord-est a Capitalei a fost provocata de o defectiune a liniei 220 kV Bucuresti Sud-Fundeni, potrivit unui comunicat Transelectrica

La ora 17,43 un defect pe linia 220 kV Bucuresti Sud-Fundeni, circuitul 1 apartinand Transelectrica, defect eliminat prin protectiile echipamentelor, a condus la intreruperea consumatorilor alimentati din bara 1, 220 kV Fundeni, precizeaza comunicatul Transelectrica.

Conform companiei, o parte din consumatori au fost realimentati imediat prin automaticile de sistem din reteaua de distributie, restul consumatorilor au fost realimentati prin manevre de punere in functiune a echipamentelor Transelectrica, manevre care s-au finalizat la ora 18,13, ora de la care instalatiile Transelectrica functioneaza din nou la parametrii normali.

Se anunta o primavara cu legume romanesti foarte scumpe... Directorul INMH: "Nu exista riscul producerii de inundatii in perioada urmatoare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x