Antena Căutare

O nouă provocare bagă zeci de tineri în spital! A ajuns și în România. Autoritățile sunt extrem de îngrijorate

Febra "Kiki Challenge" a cuprins întreaga lume, iar tinerii au acceptat provocarea cu entuziasm. Scenariul e acelaşi: maşina rulează, iar şoferul dansează pe lângă ea pe ritmul unei melodii cu care Drake a dat recent lovitura.

Febra "Kiki Challenge" a cuprins întreaga lume, iar tinerii au acceptat provocarea cu entuziasm. Scenariul e acelaşi: maşina rulează, iar şoferul dansează pe lângă ea pe ritmul unei melodii cu care Drake a dat recent lovitura.

Noua provocare i-a cucerit pe tineri, însă autoritățile îi sfătuiesc să renunțe la această modă, pentru că urmările pot fi tragice.

Numeroase filmări arată tineri care execută provocare, iar uneori rezultatele sunt de-a dreptul terifiante: se lovesc de stâlpi, alunecă din maşină sau, mai grav, sunt loviţi de un alt vehicul, scrie The Guardian.

O tânără de 18 ani din statul american Iowa a ajuns la spital inconștientă, după ce a căzut din mașină și s-a lovit la cap. Fata a ajuns de urgenţă la spital pe 23 iulie, cu hemoragie şi fractură craniană. A scăpat cu viață ca prin minune, de aceea îi sfătuiește pe toți cei care sun atrași de această provocare să se gândească bine înainte: „Fiţi mai atenţi, poate părea distractiv şi uşor, dar în acelaşi timp poate fi extrem de periculos.“

Şi autorităţile din mai multe ţări, printre care Statele Unite, India şi Spania, s-au autosesizat şi au transmis avertismente, sfătuindu-i să nu îşi mai pună viaţa în pericol.

În ciuda avertizărilor, fenomenul ia amploare în întreaga lume. "Kiki Challange" a ajuns și pe meleagurile noastre, iar filmarea face furori în mediul online. Un român a înlocuit însă maşina cu...o căruţă trasă de cai! Ce a ieșit? Un show de zile mari.

Epidemia de rujeolă se extinde! Au apărut 29 de cazuri noi, doar în ultimele zile... TRAGEDIE IN AER: Două avioane românești s-au CIOCNIT în zbor! Unul dintre piloți a murit pe loc VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x