Antena Căutare

O nouă tragedie pe șosea! O tânără de 32 de ani s-a stins din viață în urma unui accident teribil 

O tânără în vârstă de 32 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident teribil, ce a avut loc miercuri seară, pe Drumul Județean 705 A.  

„O tânără de 25 de ani, aflată la volanul unui autoturism, care însă nu a adaptat viteza pe carosabilul umed, a pierdut controlul volanului într-o curbă, unde a tamponat frontal autoturismul condus de o femeie de 30 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a celor două conducătoare auto şi a unei pasagere de 32 de ani din autoturismul care a produs accidentul, precum şi a unui pasager de 32 de ani, din autoturismul care circula regulamentar”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânăra de 25 de ani care conducea maşina lovită frontal ar fi suferit fracturi de coloană şi a intrat în stop cardiac, însă medicii ajunși la fața locului n-au putut să o salveze. Ea a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Orăştie, însă ulterior a murit.

,,Împreună au plecat, împreună au murit”. Poveştile dramatice ale românilor care au murit în accidentul din Olanda... Prima reacție a tatălui Cristian Șuțu, după ce imaginile din spitalul în care este internat fiul său și revolta sa au de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x