Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

O pacientă din Galaţi, infectată cu noul coronavirus şi aflată în stare critică, a fost transportată duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru că la Galaţi nu sunt locuri la Terapie Intensivă

O pacientă din Galaţi, infectată cu noul coronavirus şi aflată în stare critică, a fost transportată duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila şi a fpst internată în Secţia "Anestezie Terapie Intensivă" prefectul de Brăila anunţând că în spitalele din Galaţi toate paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate.

Transferul a fost anunţat de prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, care a precizat că persoana de la Galaţi a fost transferată la Brăila pentru că în judeţul vecin toate paturile de la ATI sunt ocupate.

"A fost o decizie medicală şi, dincolo de orice altceva, umană. Viaţa unui om nu poate fi cântărită sau dezbătută. Nici Jurământul lui Hippocrate! Şi nici culoare politică nu au: viaţa şi jurământul! Am încredere că medicii brăileni vor face tot ce le stă în putinţă! Situaţia din judeţul Galaţi este mult mai gravă, iar paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate. " a scris pe Facebook prefectul de Brăila.

În judeţul Galaţi sunt 563 de persoane confirmate cu coronavirus, dintre care 315 sunt vindecate. 80 de bolnavi cu Covid 19 au murit in acest judeţ.

Sursa : news.ro

Recomandari