O pensionară a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Satu Mare! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! – Video

 

O pensionară a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Medicii nu i-au putut salva viața.

Pensionara, în vârstă de 78 de ani, se afla pe o trecere de pietoni de pe Drumul Botizului din Satu Mare, în momentul în care a fost lovită în plin de o mașină.

Impactul a fost atât de puternic încât pensionara a fost proiectată de la mai mulți metri distanță față de trecere, scrie presasm.

Echipajele medicale chemate de urgență au găsit-o pe pensionară în stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut să o salveze pe femeie, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit aceasta.

La volanul mașinii care a lovit-o pe bătrână pe trecerea de pietoni se un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Agriș. Din primele cercetări, acesta nu ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

Traficul în zonă a fost resctricționat pentru ca polițiștii să realizeze cercetările la fața locului. 

Un accident similar s-a petrecut astăzi pe o trecere de pietoni din Teleorman. CITEȘTE ȘI: Două surori spulberate de un șofer din Teleorman. Se țineau de mână pe trotuar. Primele imagini de la fața loculuifacebook whatsapp twitter pinterest