Căutare Live

O pensionară a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Satu Mare! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! – Video

O pensionară a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Medicii nu i-au putut salva viața.

O pensionară a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Medicii nu i-au putut salva viața.

Pensionara, în vârstă de 78 de ani, se afla pe o trecere de pietoni de pe Drumul Botizului din Satu Mare, în momentul în care a fost lovită în plin de o mașină.

Impactul a fost atât de puternic încât pensionara a fost proiectată de la mai mulți metri distanță față de trecere, scrie presasm.

Echipajele medicale chemate de urgență au găsit-o pe pensionară în stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut să o salveze pe femeie, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit aceasta.

La volanul mașinii care a lovit-o pe bătrână pe trecerea de pietoni se un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Agriș. Din primele cercetări, acesta nu ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

Traficul în zonă a fost resctricționat pentru ca polițiștii să realizeze cercetările la fața locului.

Un accident similar s-a petrecut astăzi pe o trecere de pietoni din Teleorman. CITEȘTE ȘI: Două surori spulberate de un șofer din Teleorman. Se țineau de mână pe trotuar. Primele imagini de la fața locului

Schimbări majore în programul Prima Casă. Dobânzile creditelor scad semnificativ... Ajutoare de peste 400.000 de lei din partea Guvernului pentru familiile din România! Banii vor ajunge în curând...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri