Antena Căutare

Alertă în București! O persoană s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental

Incident cumplit în această seară, în București. O persoană s-a aruncat de pe hotelul Intercontinental. La fața locului a ajuns deja un echipaj al Ambulanței Bucuresti-Ilfov.

Incident cumplit în această seară, în București. O persoană s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental. La fața locului a ajuns deja un echipaj al Ambulanței Bucuresti-Ilfov.

UPDATE: Din primele informații, ar fi vorba despre un bărbat, declarat mort la fața locului de echipajul de prim ajutor.

Poliţiştii din Capitală au deschis, marţi seară, o anchetă după ce un bărbat s-a aruncat de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental şi a murit.

Poliţiştii din Capitală au fost sesizaţi, marţi seară, că un bărbat s-a aruncat de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental.

„Cazul a fost preluat de Compartimentul Morţi Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au condus la decesul acestuia”, a anunţat Poliția Capitalei.

Cadavrul urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Românii, în pericol! Specialiștii dezvăluie ce semne te trimit imediat la medic... Se schimbă pașapoartele! Cum vor arăta noile documente și ce vor conține...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x