Antena Căutare

O platformă plină cu autoturisme a căzut în Olt! Accident teribil! Scafandrii au căutat o noapte întreagă autoturismele - VIDEO

Un autotren platformă încărcat cu mașini și un alt autoturism care se afla în trafic au căzut în râul Olt, într-un accident ce s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, la puţin timp după miezul nopţii, pe Valea Oltului. 

O platformă plină cu autoturisme a căzut în Olt! Accident teribil! Scafandrii au căutat o noapte întreagă autoturismele - VIDEO Galerie
O platformă plină cu autoturisme a căzut în Olt! A căzut și o altă mașină pe care a acroșat-o.

Se pare că șoferul autotrenului platformă, în vârstă de 27 de ani, din Argeș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, din cauza oboselii.

Atât conducătorul autoutilitarei cât şi pasagerul au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Ora 00.18, pe DN 7, la km 206 + 500 m, în Brezoi, conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeş, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. A distrus parapetul din beton şi s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcţiei sale de deplasare. Atât conducătorul autoutilitarei cât şi pasagerul au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

O platformă plină cu autoturisme a căzut în Olt! Accident teribil! Scafandrii au căutat o noapte întreagă autoturismele - VIDEO

Scafandrii au căutat o noapte întreagă autoturismele.

Dintre cele opt autoturisme ce erau transportate pe platformă, au mai fost descoperite doar şase, două dintre acestea ajungând în râul Olt.

De asemenea, potrivit IPJ Vâlcea, din discuţiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă, autoutilitara ar fi acroşat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt.

„La faţa locului, militarii I.S.U. şi scafandrii efectuează activităţi de căutare. Până în momentul de faţă a fost descoperit şi scos doar un autoturism din cele căzute de pe platformă. Traficul nu este afectat”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Un autotren care transporta autovehicule a căzut în Râul Olt. Şoferul şi un pasager au fost răniţi... Și-a luat bebelușul de două luni în brațe și s-a aruncat de la etajul 10. Scene cumplite în Brașov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x