Antena Căutare

O poliţistă a fost accidentată de un motociclist băut, în Năvodari! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Foto

O poliţiştă în vârstă de 23 de ani a fost lovită în noaptea de sâmbătă spre duminică de un motociclist băut, după ce îi făcuse semnal să oprească, în oraşul Năvodari. Bărbatul nu ar fi văzut semnalul ei. 

O poliţiştă în vârstă de 23 de ani a fost lovită în noaptea de sâmbătă spre duminică de un motociclist băut, după ce îi făcuse semnal să oprească, în oraşul Năvodari. Bărbatul nu ar fi văzut semnalul ei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 41 de ani conducea o motocicletă pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre centrul oraşului către staţiunea Mamaia şi când a ajuns la sensul giratoriu din zona Kaufland nu a observat semnalul regulamentar de oprire efectuat de o poliţistă din cadrul Serviciului Rutier care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a pierdut controlul motocicletei şi a lovit poliţista.

În urma accidentului, poliţista în vârstă de 23 de ani şi motociclistul au fost răniţi uşor.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal în acest caz.

Un bătrân, atacat cu un pistol de tip airsoft în centrul Bucureștiului! „A tras în el! Își încărca pistolul omul și trăg... Rugăciunea pe care Arsenie Boca o spunea în fiecare sâmbătă seară! Rostește-o și vei scăpa de toate necazurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x