Antena Căutare

O polițistă care dirija traficul a fost LOVITĂ de o mașină. Ce a spus șoferul

O polițistă care dirija traficul în intersecţia de la Universitate, duminică seară, a fost lovită de o mașină, după ce i-a făcut semn șoferului acesteia să oprească, pentru că ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

O polițistă care dirija traficul în intersecţia de la Universitate din București, duminică seară, a fost lovită de o mașină, după ce i-a făcut semn șoferului acesteia să oprească, pentru că ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Șoferul în vârstă de 37 de ani a frânat brust. Maşina a derapat şi a lovit-o pe poliţistă, care a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, are răni la mâini şi la picioare, potrivit Digi24.ro.

Şoferul, care nu era sub influența alcoolului, susţine că a trecut pe galben şi că victima i-a apărut brusc în faţă. I-a fost reţinut permisul şi pe numele lui a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

„Veneam dinspre Colţea, am trecut semaforul pe galben şi a ieşit doamna poliţist în faţa mea. (...) 50 la oră cred că aveam. (…) Eu am văzut-o, eu veneam de acolo, da? S-a dat jos din maşină de aici. Am văzut-o că s-a dat jos din maşină. A trecut o maşină, două maşini şi a apărut în faţa mea, a pus-o aşa. Şi a oprit aici, în faţa ei. (…) Aici a oprit maşina, s-a pus pe maşină aşa, am luat piciorul de pe frână, Maşina s-a mai dus un metru-doi. A alunecat de pe maşină şi s-a dat pe carosabil”, i-a spus șoferul unui reporter.

Un bărbat a fost găsit CARBONIZAT într-o mașină. Cum ar fi izbucnit incendiul... Bac 2018. Site-ul Minsterului Educației nu funcționează când elevii au cea mai mare nevoie de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x