Antena Căutare

O polițistă de 30 de ani, însărcinată în opt luni, diagnosticată cu cancer! Polițistul Marian Godină, apel disperat: ”Ce ziceți, reușim să facem o minune?”

O polițistă în vârstă de 30 de ani, care este însărcinată în opt luni de zile, a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Cazul a fost făcut public chiar de polițistul Marian Godină, care a făcut un apel umanitar. 

O polițistă în vârstă de 30 de ani, care este însărcinată în opt luni de zile, a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Cazul a fost făcut public chiar de polițistul Marian Godină, care a făcut un apel umanitar.

Georgiana Bălan, care lucrează la Serviciul de Investigații Criminale, a fost diagnosticată cu cancer și peste o lună urmează să nască. Ea a fost diagnosticată, în luna noiembrie, cu melanom malign în stadiul 3 (cancer de piele).

„Până în prezent a fost operată de două ori la piciorul drept, unde a avut o aluniţă care s-a dovedit canceroasă. Tratamentul pe care trebuie să îl urmeze imediat după naştere este imunoterapia pe o perioadă de 1 an de zile, tratament care nu este decontat de stat în stadiul 3 şi costă aproximativ 75.000 GBP (lire sterile).

Melanomul este cea mai agresivă formă de cancer de piele, existând posibilitatea ca în câteva luni, boala să evolueze în stadiul 4, stadiul final.

Dacă nu strangem suma respectivă pentru tratament, îi este frică că nu va putea să îşi vadă băieţelul crescând, să îl strângă la piept şi să fie lângă el când va face primii paşi sau să-l audă zicând cuvantul mama”, este mesajul postat pe Facebook de soţul Georgianei.

Polițistul Marian Godină a anunțat, de asemenea, că se implică pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul colegei sale. El a lansat un apel umanitar pe Facebook, în ziua de Crăciun.

„Ce ziceți, mai reușim încă o dată să facem minuni împreună, mai ales acum, în ziua de Crăciun? Hai să vedem până mâine toată suma strânsă, eu zic că ne putem mobiliza. Și un share ajută!

Colega mea, Georgiana, este polițistă la Serviciul de Investigații Criminale. În vârstă de doar 30 de ani și însărcinată în luna a opta, a fost diagnosticată cu cancer de piele în stadiul 3. Este nevoie urgentă de suma de bani necesară tratamentului”, a scris Marian Godină.

Poliţistul spune că donaţiile pot fi făcute direct pe Facebook sau în conturile de mai jos: Conturi deschise pe numele BALAN GEORGIANA MIRABELA:

CONT LEI: RO41RZBR0000060020677824

CONT EURO : RO45RZBR0000060017859708

REVOLUT : Alina +40760946898

O familie, salvată de la moarte, în noaptea de Crăciun! Reacția patrupedului atunci când bradul familiei a luat foc... Cum va fi vremea de Revelion. Anunțul de ultimă oră făcut de meteorologi: ”Se vor înregistra precipitații!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x