Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

O poveste cutremură România. Sara, fetița transformată în sclavă de propria mamă, a primit o vizită neașteptată!

Cazul Sarei prezentat în premieră la Acces Direct a impresionat o țară întreagă. Botezată la 14 ani, tânăra vede cu alți ochi viața și își dorește să aibă o viață mai bună

Cazul Sarei, prezentat în premieră la Acces Direct, a impresionat o țară întreagă. Botezată la 14 ani, tânăra vede cu alți ochi viața și își dorește să aibă o existență mai bună. Descoperită de reporterii emisiunii Antenei 1, Sara trăiește momente pe care nu le-a visat.

O altă viaţă, dincolo de mucegaiul şi foamea în care era condamnată să trăiască de când a venit pe lume. Zilele trecute a început marea schimbare pentru Sara, atunci când în timpul unei vizite, cei de la protecţia copilului au găsit-o cu hainuţele zdrenţuite, murdară şi mai ales. flămândă. Iar zâmbetul pe care-l avea ieri pe chip, când a fost botezată dispăruse cu desăvârşire.

Era singură, pentru că şi mama Anişoara, dar şi bunicul erau plecați în sat. Dacă la început, Sara a fost evazivă cei de la Protecţia Copilului, într-un final ei au reuşit să o convingă că e cel mai bine pentru ea să meargă împreună cu ei la centru, acolo unde sunt deja şi surorile ei.

Citește și

Gest fără precedent al Simonei Gherghe: „Plec din emisiune chiar în momentul ăsta!”

Imediat după ce au ajuns la centru, Flori şi Georgiana au fost tunse la zero ca să poată scăpa de paraziţii care le-au contaminat pe bietele fetiţe. Iar acum sunt mai zâmbitoare ca niciodată.

Faptul că și-a pierdut tot sprijinul a făcut-o pe Anişoara să realizeze ce se întâmplă. Dacă ieri, când fata a fost dusă le centru, mama părea de piatră, astăzi, a urlat din toţi rărunchii că-şi vrea fiica înapoi. Femeia a mers să-şi vadă copiii iar scenele de acolo sunt de-a dreptul cutremurătoare.

S-a prăvălit şi a jelit cât a ţinut-o gura de dor pentru fata ei cea mare. Chiar dacă până acum a părut ca o stană de gheaţă, atunci când şi-a dat seama că a rămas şi fără ultima ei fiica, Sara, pe Anişoara a lovit-o brusc datoria de. mamă.

Recomandari