Antena Căutare

O primă victorie pentru părinții adoptivi ai Sorinei, fetița din Baia de Aramă. Ce au decis magistrații

Familia adoptivă a Sorinei, fetița din Baia de Aramă, a obținut o victorie importantă în instanță. Magistrații Curţii de Apel Craiova a acceptat strămutarea dosarului la Tribunalul Olt. 

Familia adoptivă a Sorinei, fetița din Baia de Aramă, a obținut o victorie importantă în instanță. Magistrații Curţii de Apel Craiova a acceptat strămutarea dosarului la Tribunalul Olt.

Familia Săcărin, românii stabiliți în America și care vor să o adopte pe Sorina, fetița din Baia de Aramă, cere ca decizia de a o scoate pe cea mică din România să fie luată de orice instanţă din ţară dar nu din Mehedinţi.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis ca dosarul Sorinei să fie strămutat la Slatina, în judeţul Olt, la Tribunal, în urma solicitării familiei Săcărin.

„S-a admis cererea de strămutare a dosarului de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin la Tribunalul Olt. Minuta este mai amplă, au fost desfiinţate şi actele întocmite de Judecătoria Drobeta Turnu Severin ca urmare a admiterii cererii de strămutare. Dosarul va fi trimis la Tribunalul Olt, se va înregistrat şi se va da un termen de judecare. Conform minute se dispune refacerea tuturor actelor îndeplinite de instanţă înainte de strămutare”, a declarat, pentru MEDIAFAX,Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova.

Familia adoptivă a cerut strămutarea procesului, de frică să nu fie linşată în stradă de protestatari.

Fenomen alarmant în România! Copiii se apucă de fumat înainte de a împlini zece ani... O bunică de 82 de ani a lovit cu mașina un bărbat, în curtea unei biserici din Ploiești! Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x