Antena Căutare

O profesoara din Constanta a publicat pe Facebook fotografii sexy din tinerete

O profesoara de limba romana din Constanta a postat pe pagina ei de Facebook doua fotografii sexy din tinerete. Inspectoratul Scolar Judetean a declansat o ancheta in acest caz.

Profesoara de limba romana s-a gandit sa-si incante fostii colegi de scoala cu cateva fotografii de pe vremea in care arata ca un model profesionist, pregatit de podium. Blonda, zambitoare, cu mijlocul subtire, cu parul strans intr-un coc si un costum de baie care-i acoperea doar partial sanii, profesoara a facut furori pe internet, la scurt timp dupa ce a publicat imaginile pe contul sau de Facebook, pe care scrie si ca este dascal.

Sustine ca fotografiile nu sunt indecente: “Fotografiile ale sunt complet nevinovate. Au fost facute cand aveam 18 ani. participam la un concurs de miss”.

Colegii de breasla au au o cu totul alta parere: “Suntem profesori si trebuie sa fim un exemplu pentru tineretul nostrum”, spune consilierul de imagine al Colegiului Comercial “Carol I”.

Numai elevii sunt mai ingaduitori cu profesoara. Conducerea scolii a deschis o ancheta, iar fotografiile au fost scoase de pe reteaua de socializare. Si sefii Inspectoratului Scolar din Constanta au aflat de isprava.

Pentru moment, ar putea fi vorba de cel putin o mustrare scrisa. Acesta este primul caz din Romania in care un profesor este anchetat pentru ipostaze indecente. La nivel national, inspectoratul scolar nu centralizeaza sanctiunile care se dau profesorilor, pentru ca principala responsabilitate revine directorilor din scolile in care predau dascalii incriminati.

Cursurile urmate de Cristian Cioaca in politie l-ar fi ajutat sa ascunda urmele crimei... Profesoara de canto acuzata ca a furat bani din gentile studentilor ar fi pagubit-o si pe fiica lui Horia Moculescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x