Antena Căutare

Caz dramatic într-o școală! O profesoară cu inimă de gheață târăște cu cruzime pe hol un copil cu autism! Imaginile sunt șocante

Imagini desprinse din filmele de groază au fost surprinse de camera de supraveghere a unei școli din Kentucky, America. Trina Abrams, una dintre profesoare a fost surprinsă cum târa violent un băiețel de 9 ani diagnosticat cu autism.

VIDEO. Scene terifiante într-o școală! O profesoară fără inimă târăște pe hol un copil cu autism împotriva voinței lui! În urma acestui abuz, copilul a suferit răni grave pe tot corpul. Ce inimă poți avea să te porți în acest hal?

Imagini desprinse din filmele de groază au fost surprinse de camera de supraveghere a unei școli din Kentucky, America.
Trina Abrams, una dintre profesoare a fost surprinsă cum târa violent un băiețel de 9 ani diagnosticat cu autism.

Băiețelul a fost grav maltratat de această profesoară fără inimă în urmă cu 2 luni, dar profesoara a fost concediată abia în această săptămână, după ce părinții copilului au publicat imaginile dureroase pe o rețea de socializare.

Districtul școlar din care făcea parte școala a făcut o plângere către Consiliul Normelor Educative, dar conform unor surse apropiate toate aceste plângeri au fost făcute mai mult formal.

Angel Nelson, mama băiețelului le-a povestit reporterilor de la CNN că fiul său fusese scos din clasă din cauza unui atac de nervi pe care acesta îl manifestase din cauza bolii. În filmulețul oferit de părinți presei se observă cum băiețelul este târât împotriva voinței lui, fără ca micuțul să o poată îndupleca pe profesoara fără inimă.
Conducerea școlii nu a fost de acord cu publicarea numelui profesoarei în cauză.

Nelson a mărturisit printr-o postare pe Facebook că fiul său a fost diagnosticat cu autism, deficit de atenție, anxietate și depresie.

În ciuda faptului că s-au mutat de curând în localitatea respectivă, mama băiețelului a mărturisit că cel mic a încercat să își facă prieteni noi și să se adapteze. Din păcate, din cauza bolii, băiatul se simte frustrat atunci când o profesoară îi cere să continue treaba, să o facă mai repede și să muncească mai mult.
Nelson a declarat că profesoara i-a prins copilul de încheietura mâinii, l-a împins înapoi și după a târăt copilul pe culoar dintr-o clasă în alta.
Camera din interiorul sălii de clasă a fost îndreptată spre un colț, a spus Nelson, astfel încât nu există nici un videoclip despre ceea ce s-a întâmplat în sala de clasă. Fiul său i-a povestit că profesoara l-a împins puternic pe un scaun , scrie Nelson în postarea sa de pe Facebook.

,,Nu vom știi niciodată ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele ușii, în afara de declarațiile fiului meu. Acest accident a fost suficient de violent, nu doar pentru a-l răni pe fiul meu, dar și ca să îi distrugă pantofii''.

"Doctorul a diagnosticat o posibilă fractură la încheietura mâinii stângi", a spus ea. De asemenea copilul a suferit umflături și vânătai la mâini și picioare

Mama a mai adăugat că rănile i-au provocat fiului său traume emoționale. Băiețelul a mărturisit că profesoara l-a umilit în fața colegilor săi și l-a făcut să ,,se simtă diferit''. Mama a declarat c[ aceste imagini trebuie să facă dreptate cu sistemul educațional

Vezi video cu imaginile de un impact emoțional puternic:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO! Zăpadă "cât casa” în România. Deszăpezire în condiții extreme, pentru a debloca drumurile de acces... Vârsta de pensionare femei 2019. Cadrele didactice pot rămâne la catedră peste vârsta de 65 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x