Căutare Live

O profesoară din Ploiești, înjunghiată de un elev chiar lângă cancelarie. Care este starea femeii

O profesoară de matematică, de la Liceul "Spiru Haret" din PLoieşti a fost înjunghiată, marţi, de un tânăr, chiar în unitatea de învățământ în care acesta preda. Femeia a fost transportată la spital.

O profesoară de la a Liceul "Spiru Haret" din PLoieşti a fost înjunghiată, marţi, de un tânăr, chiar în unitatea de învățământ în care acesta preda. Femeia a fost transportată la spital.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 43 de ani, profesorară de matematică, a fost victima unei agresiuni în incinta unei unităţi de învăţământ. Femeia a fost înjunghiată de un tânăr, iar presupusul agresor a fost reţinut de un echipaj de jandarmi.

Din primele date, atacatorul ar fi un fost elev al profesoarei de matematică, în vârstă de 43 de ani.

Un coleg al profesoarei a sunat de urgență la 112 şi a cerut ajutor medical. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la liceul din Ploieşti şi i-a acordat asistenţă medicală profesoarei.

Femeia de 43 de ani are o plagă înjunghiată abdominală, fiind stabilă hemodinamic, şi a fost transportată la UPU a Spitalului Judeţean Ploieşti de echipajul de terapie intensivă mobilă, anunţă reprezentanţi ai Serviciului de ambulanţă Prahova.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Apariție neobișnuită în Bușteni! Martorii au încremenit când au văzut minunea din fața ochilor! (VIDEO)...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri