Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00iUmor (r)

Inadmisibil! O profesoară din Satu Mare a atacat cu spray lacrimogen doi copii de clasă pregătitoare

O profesoară din Satu Mare a atacat doi elevi de clasă pregătitoare cu spray lacrimogen.

O profesoară în vârstă de 40 de ani de la o școală din comuna Santău, judeţul Satu Mare a atacat cu spray lacrimogen doi elevi din clasa pregătitoare pentru că, susține aceasta, copiii ar fi agresat-o.

Întâmplarea a avut loc miercuri, 11 septembrie, când un cadru didactic a atacat cu spray lacrimogen doi elevi de la clasa pregătitoare pe motiv că ar fi fost agresată, potrivit Presasm.ro.

Luminiţa F., în vârstă de 40 de ani, a fost reţinută de către procurori pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă. Femeia a obținut recent concursul de profesor suplinitor la şcoala din comuna Santău cu nota 7.

Imediat după producerea incidentului, conducerea Inspectoratului Şcolar al Judeţului Satu Mare a deschis o anchetă!

„Nu poţi să invoci legitima apărare în faţa unor copii de şase ani. Dacă erau copii de liceu am mai fi înţeles. Îi vom desface contractul de muncă, indiferent ce spune procuratura”, a declarat Călin Durla, inspector general şcolar pentru presasm.ro.

Anchetatorii vor solicita în cazul profesoarei o contraexpertiză a avizelor medicale obţinute de către aceasta, cu toate că femeia deţine toate avizele, existând suspiciuni că acele ştampile au fost puse pe bani.