Antena Căutare

Scandal într-o şcoală din Gorj! O profesoară este acuzată că și-a lovit un elev, în piept, cu un telefon mobil: „S-a repezit la mine și chiar m-a forțat”

Scandal într-o şcoală din Gorj după ce un elev de clasa a cincea spune că a fost lovit cu un telefon mobil în piept de o profesoară! Nu este primul incident în care este implicată femeia. În urmă cu doar câteva săptămâni un alt elev de clasa a cincea a acuzat acelaşi cadru didactic că l-ar fi lovit şi pe el.

Scandal într-o şcoală din Gorj, după ce un elev de clasa a cincea spune că a fost lovit cu un telefon mobil în piept de o profesoară! Nu este primul incident în care este implicată femeia. În urmă cu doar câteva săptămâni un alt elev de clasa a cincea a acuzat acelaşi cadru didactic că l-ar fi lovit şi pe el.

Profesoara este cunoscută pentru comportamente necorespunzătoare la clasă. Anul trecut a venit cu un ciocan la ore pe care l-a arătat elevilor, ca să ştie ce îi aşteaptă dacă sunt indisciplinaţi.

La numai o lună după ce a fost reangajată, profesoara de Limba şi Literatura Română a recidivat. În cursul unei ore, cadrul didactic a lovit un elev.

În faţa acuzaţiilor, profesoara are un singur răspuns: este o victimă a copiilor scăpaţi de sub control!

„Fiind o muzică prea tare și nu a vrut sa îl închidă, am întins mâna spre telefon și am încercat să îl iau. S-a repezit spre mine și chiar m-a forțat. El fiind mai înalt decât mine, a reușit să îmi ia telefonul din mână și a continuat muzica și balamucul în clasă.”

Nu doar elevii au probleme cu profesoara. Şi colegii acesteia spun că nu se pot înţelege cu femeia.

Părinţii copilului agresat au depus plângere pentru purtare abuzivă atât la poliţie, cât şi la Inspectoratul Şcolar.

Profesoara nu este la prima abatere. În urmă cu doar câteva săptămâni femeia ar fi agresat un alt elev, tot de clasa a cincea. Asta după ce, anul trecut, îşi pierduse locul de muncă, tot din cauza comportamentului său. Atunci a adus un ciocan la cursuri şi l-a arătat elevilor. Însă, după ce a fost concediată, femeia a dat în judecată şcoala, iar instanţa i-a dat câştig de cauză. Aşa se face că în această toamnă, instituţia de învăţământ a fost obligată să o reangajeze.

Film împotriva bullying-ului! Peste 5.000 de elevi au înțeles că hărțuirea nu e bună... Incident la metrou: Un călător a forţat intrarea într-un tren, după anunţul de închidere a uşilor, fiindu-i prins picior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x