Antena Căutare

O puștoaică de 14 ani a murit subit, după ce a adormit având căștile în urechi! Ce s-a întâmplat în timpul nopții 

O adolescentă în vârstă de 14 ani și-a pierdut viața într-un mod stupid, după ce a adormit având căștile de la telefon în urechi. A doua zi, însă, fetița a fost găsită moartă. 

O adolescentă în vârstă de 14 ani și-a pierdut viața într-un mod stupid, după ce a adormit având căștile de la telefon în urechi. A doua zi, însă, fetița a fost găsită moartă.

Tânăra, care este din Kazahstan, s-a stins din din viață după ce telefonul mobil pe care-l lăsase la încărcat peste noapte a explodat pe pernă.

Citește și: Pericolul la care nu te-ai gândit niciodată! Telefonul mobil, un FOCAR DE INFECŢIE. Avertismentul medicilor: "Aceste bacterii pot duce la deces"

Potrivit Daily Mail, adolescenta și-a lăsat telefonul mobil în priză și se pare că s-a supraîncălzit peste noapte, explozând lângă capul fetei. Aceasta a suferit răni grave la cap, iar ambulanța chemată în zorii zilei de către familia sa nu a mai putut decât să constate decesul.

Citește și: O fată a murit, după ce și-a scăpat telefonul din mână! Ce greșeală uriașă a făcut

Medicii legiști au confirmat că bateria telefonului s-a supraîncălzit, iar aparatul a explodat înspre dimineață. Oamenii legii nu au dezvăluit, însă, ce marcă de telefon avea tânăra.

Anunțul este oficial! Magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei va fi inaugurată de Crăciun... Pompierii din Bucureşti intervin pentru stingerea unui puternic incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă pe şase m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x