Antena Căutare

O recompensă de 1100 de euro a scos un sat întreg din casă. Localnicii au căutat o cățelusă pierdută. „Ne sunau să ne întrebe când le ducem banii”

O tânără din județul Sălaj, Alexandra Pașca, a anunțat pe o rețea de socializare faptul că și-a pierdut animalul de companie, o cățelușă pe nume Maia și oferă o recompensă de 500 de euro. A doua zi, tânăra a anunțat faptul că recompensă a crescut la 1100 de euro.

O recompensă de 1100 de euro a scos un sat întreg din casă. Localnicii au căutat o cățelusă pierdută. „Ne sunau să ne întrebe când le ducem banii” Galerie
Recompensă Maia, câinele pierdut

Postările Alexandrei au fost distribuite de 7.000 de ori și au creat nebunie în satul în care aceasta trăiește. Mai multe persoane au încercat să o prindă pe cățelușă, însă aceasta fugea de fiecare dată.

"Maia a fost văzută azi în jurul orei 10, in Giurtelec ( județul Sălaj) satul vecin, aproximativ 2 km distanță. Domnul care a văzut-o nu a reușit să o prindă și menționez că pe Maia nici Bogdan, de multe ori, nu o putea prinde. Pâna am ajuns noi, Maia a fugit iar spre sat", a scris Alexandra Pașca pe o rețea de socializare.

Recompensa de 1100 de euro a scos un sat întreg din case

În momentul în care localnicii au auzit despre recompensa de 1100 de euro, aceștia au început să o caute cu disperare pe cățelușa pierdută.

"Între timp oamenii din sat au văzut-o. "Niiii câinele ăla cu bani mulți" și-au alergat să o prindă primii, pentru cei 1.100 de euro oferiți ca recompensă. Pe când a ajuns mama mea, au pierdut-o. Au căutat-o iar. A observat-o mami, într-o curte, lângă un gard, s-a apropiat de ea, cand a vrut sa vina, un om a început să urle și să sară spre ea " Gata, o prindem, nu mai scapă, o prind" și Maia a fugit iar", povestește Alexandra.

O recompensă de 1100 de euro a scos un sat întreg din casă. Localnicii au căutat o cățelusă pierdută. „Ne sunau să ne întrebe când le ducem banii”

Alexandra Pașca

Mai multe persoane au sunat-o pe tânără pentru a-i cere recompensa pentru că au văzut-o primii, iar un bărbat i-a cerut bani de motorină sub pretextul că a alimentat mașina pentru a găsi câinele.

"Plin de copii sălbatici pe dealuri, ce râdeau și ziceau că vor fi cei mai bogați copii din clasa. Femei mature, bătrâni și oameni în toată regula, o căutau. Pentru bani. Ne sunau sa ne întrebe cand le ducem banii, ca ei au vazut-o primii si apoi cel care a trimis poza. Un domn a venit sa ne spuna ca a bagat de 100 lei benzină si nu mai are, ca a dat ture de sat pentru Maia. I-am dat banii. Si-a pierdut si ziua de muncă ( de la 10:30 la 12) si sa-i plătim. I-am mai dat 100. Daca îl mai plătim, se mai plimbă prin sat", a scris Alexandra pe Facebook.

După o perioadă lungă de timp, Maia a ajuns în brațele stăpânei sale, iar Alexandra a oferit a împărțit recompensa între doi copii și încă o persoană, singurii care au oferit informații corecte, dar care au arătat și faptul că mai există omenie.

„Ne vom întoarce maine cu mulțumiri si mici atenții domnului ce ne-a trimis poze cu ea si a încercat cat a putut sa nu o piardă ( domnul cu tractorul), băiatului cu bicicleta ce ne-a arătat bancuta si unei fete ce m-a sunat sa-mi ceara poze mai multe cu Maia, care mi-a scris ca au văzut mașinile cum o fugareau si care mi-a promis ca nu se da batuta pana nu-mi ajunge Maia în brate. Sunt singurele persoane care, când am spus de recompensă, au răspuns: " nu vrem, vrem sa o găsești pe Maia si sa fiți bine". Singurele. Doi copii si-un singur om".

Doi albanezi şi un grec au fost arestaţi preventiv după ce au introdus în România şi au încercat să vândă aproximativ 60... VIDEO/ Acțiune în Capitală! Polițiștii au descoperit 60 de kilograme de cannabis în rezervorul unui TIR. Trei persoane a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x