Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

O româncă a fost încătușată în Grecia după ce i-a fost controlat bagajul de mână! Ceea ce transporta a adus-o în mâinile polițiștilor

Pe aeroportul internaţional Eleftherios Venizelos din Atena, o româncă a fost asaltată de polițiști după ce, asupra sa, au fost descoperite sute pașapoarte pe numele altor persoane, dintre care multe fuseseră înregistrate ca furate.

Pe aeroportul internaţional Eleftherios Venizelos din Atena, o româncă a fost asaltată de polițiști după ce, asupra sa, au fost descoperite sute de pașapoarte pe numele altor persoane, dintre care, multe fuseseră înregistrate ca fiind furate.

Românca de 49 de ani venise de la Bucureşti la Atena cu 401 paşapoarte şi acte de identitate emise de diferite ţări, multe dintre ele înregistrate ca furate.

Femeia, care urmează să se prezinte în faţa unui procuror la Atena, a fost acuzată de posesie ilegală de documente de călătorie aparţinând unor terţi, iar poliţia greacă, în colaborare cu autorităţile din străinătate, va continua cercetările cu privire la activităţile în care este implicată aceasta şi posibilii săi complici, menţionează ANA, citata de agerpres.

Poliţia din Grecia arestează aproape în fiecare zi migranţi care încearcă să plece în Europa occidentală de pe aeroporturi greceşti folosind paşapoarte false, aminteşte la rândul său agenţia dpa, care menţionează că, în urma confiscării acelor documente furate sau false aflate în posesia româncei arestate, a fost zădărnicită o operaţiune internaţională de trafic cu migranţi.