Antena Căutare

O romanca a incercat sa iasa din tara cu peste 600.000 de dolari si 45.000 de euro ascunsi in bagaje

Politistii de frontiera aradeni de la Curtici au descoperit, marti dimineata, aproximativ 600.000 dolari si 45.000 euro ascunsi in bagajele unei romance, bani a caror provenienta nu a putut fi justificata, informeaza Antena 3.

Oamenii legii faceau formalitatile pentru iesirea din tara a pasagerilor trenului international Ister, care circula pe ruta Bucuresti - Budapesta. Politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra romancei Liliana D., in varsta de 43 ani, din judetul Calarasi.

In bagajele personale, politistii au descoperit mai multe pachete infasurate in folie de plastic si lipite cu banda adeziva, in care se gaseau diferite sume de bani. In urma inventarierii, s-a stabilit ca femeia avea asupra sa 599.165 dolari SUA si 45.315 euro.

La primele verificari, femeia a declarat ca a primit geanta cu bani in Gara de Nord, de la un cetatean chinez, pentru a o preda la Budapesta unei alte persoane, urmand sa primeasca in schimbul acestui serviciu suma de 150 dolari.

Politistii de frontiera au sesizat Garda Financiara Arad pentru continuarea cercetarilor, cu privire la prevenirea si sanctionarea spalarii banilor.

sursa foto: megadoski.ru

Un gardian de la Penitenciarul Codlea a fost retinut pentru luare de mita... O femeie de 92 de ani s-a trezit ca are datorii la stat de aproape 10.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x